12 Temmuz 2014 Cumartesi

Ekmeleddin...

1 numaralı Cumhuriyet ve Atatürk karşıtları listesinde gösterilen Ekmeleddin'e bel bağladığını, salt Tayyip'ten haz etmiyor diye Ekmeleddin'i desteklediğini düşünen tüm herkesi ayakta alkışlıyorum -- içimden geçenlerin en ironik dışa vurumu bu olabilir...


Ekmeleddin isimli şahsa muhtaç olmaktan bahseden insanlar sizlere sesleniyorum:

* O kadar mı aciz ve zavallısınız? Oysa Atatürk, 'Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur' demişti... Muhtaç olduğunuzda Ekmeleddin diye sonradan çıkma ve çakma bir adaya sığının sonucuna varmanız ilginç.

* Düşmanımın düşmanı dostumdur diyen APTALDIR. Bu nettir.

* Derin Tarih Dergisi'nin yayın danışmanlığını yürüten Ekmeleddin Bey bakın bu dergi aracılığıyla ne gibi tarihi bilgilere değinmiş ve yayınlamıştır:

 - Vahdettin bir vatan haini değil, kahramandır. Atatürk'e Samsun'a çıkma emrini Vahdettin vermiştir.
 - Harf İnkılabı ile 1 gecede cahil kaldık.
 - Atatürk, halifeliği İngilizler'e hediye etmiştir.
 - Lozan'a göre Sevr çok daha iyi bir antlaşmadır. Sevr'in kabulü daha akıllıcaydı. Lozan'da gizli maddeler ile İngilizler'e vatan peşkeş çekildi.
 - Atatürk İngilizler tarafından seçilmiş ve desteklenmiş biriydi.


gibi sayısız, asılsız astarsız hurafeye imza atan bu derginin yayın kurulu danışma heyetinde yer alan Ekmeleddin Bey'e sığındığını sanan kimse Atatürk'ü algıladığını ya da anlayabildiğini düşünmesin. Ha, ne düşünürlerse düşünsünler.


AMA, SAKIN VE KAT'İ SURETLE, EKMELEDDİN BEY'İN NE OLDUĞUNU BİLEN VE BU KONUYA KESİNLİKLE TEPKİLİ BAKAN BİREYLERİN ATATÜRK SEVGİLERİNİ TAHLİLE YELTENMESİNLER.


AĞZIMA ALACAKLARIMI YAZMAYA BENİM ELİM, OKUMAYA SİZİN GÖZÜNÜZ VARMAZ, DEMEDİ DEMEYİN.



Mert Erdumlu
13.07.2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder