14 Mayıs 2014 Çarşamba

Rabia icin (Allah rahmet eylesin, cok ayri bir konu) gozyasi, iscilerin olumune KADER !!!

Simdi bizden Misir'da olen Rabia isimli gence (Allah rahmet eylesin o kismi cok ayri bir konu) istinaden canli yayinda goz yasi doken, ama aciklanan 300 civari, bizler cok iyi biliyoruz ve farkindayiz ki 1000 dolaylarinda maden iscimiz oldugunde, piskin piskin KADER !! OLUM, MADEN ISCISININ KADERINDE VAR !! aciklamasi yapan bir adamin SAMIMIYETINE inanmamizi bekliyorsunuz ya... Size zerre edilecek soz bulamiyorum. Cunku, hicbirine degmezsiniz... Artik duzgun izah donemi bitmistir.

Protesto sirasinda olen Rabia icin sov gozyaslari (bakin olen kisiye Allah rahmet eylesin, o cok ayri bir konu), siyasal simge olusturacak hareketler, olen Berkin ekmek almaya gitmeseymis, polise tas atmasaymis, Ismail Korkmaz o kadar kisiden dayak yemeseymis, Ethem orgut mensubu olmasaymis vs vs bir tane aciklamanizda, duygudan, insanliktan eser yok. Bu durumun izahi nedir? Rabia o protestoya cikmasaymis dedik mi bir kez bile? 15 yasinda bir cocuk yolda geldi size satasti, oldurur musunuz ceza olarak? Gucsuze el kaldiran, zalimin en buyugudur ki, Allah 7 sulalesinin burnundan fitil fitil getirsin, bir ferdinin bile iki yakasi bir araya gelmesin, inim inim inleyerek can vermeyi nasip etsin diyorum...

Ve biliyorum ki, bu kadar insanin bedduasini alan kisi iflah olmaz. Hepiniz izleyin bundan sonra yasanacaklari. Hepsine takdiri ilahi, hepsine kader demezsek adam degiliz ama, bunu hic ama hic unutmayin !!!

Mert Erdumlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder